Få et dejligt wellness ophold i Kolding

 

Kategorier

 

Wellness ophold

 

Wellness ophold Jylland

 

 

 

 

 

 

 

Wellness ophold Kolding

 

Hvis du er en person, der knokler hver dag uge efter uge, vil et Wellness ophold Kolding være et godt afbræk fra din stressede hverdag. Et Wellness ophold Kolding er et af de bedste alternativer til de dyre ferier rundt omkring i verdenen. Med overskuelige priser, faciliteter der virkelig får dig afstresset, restaurant på højt internationalt niveau samt en formidabel beliggenhed, så er et Wellness ophold Kolding blevet en stor trend for mange familier rundt omkring i Danmark.
Der findes ingen fast definition af ordet Wellness, og dermed heller ingen fastlagte kriterier for, hvad begrebet indeholder. Eksperter på området er dog stort set enige om at for dem drejer det sig først og fremmest om afslapning, stressovervindelse og ernæring.

 

 

Hotel Saxildhus - Wellness i Kolding

Hvis du har problemer om at beslutte dig hvor dit Wellness ophold Kolding skal foregå, kunne Hotel Saxildhus meget vel være den rette løsning. Hotel Saxildhus er en charmerende perle, placeret i hjertet af Kolding. Hotellet er placeret klods op af banegården, hvilket gør det utrolig nemt at finde. Fra Hotel Saxildhus er der gå afstand til mange af byens museer, gågader og parker, hvor der findes spændende tilbud og aktiviteter for ældre, såvel som yngre.
Med et Wellness ophold Kolding, på det henrivende hotel Saxildhus, får du tilbudt adgang til en lang række relaxbassiner, et saltbassin, et dampbad, forskellige saunaer, behandlerområder og en flot tagterrasse, hvor du fra spabadet kan nyde den flotte udsigt mod Koldinghus og Slotssøen. Alt dette foregår hos den nybyggede Dronning Dorotheas Badstue, som kun ligger ca. 10 minutters gang fra hotellet via Kærlighedsstien rundt langs Slotssøen.
Med et Wellness ophold Kolding på hotel Saxildhus, får du en service af bedste kalibre med i prisen. Hos Hotel Saxildhus er gæsten i centrum, hvilket blandt andet betyder at personalet med glæde vil være behjælpelige med at finde et værelse lige efter din smag, samt hjælpe med bordbestilling på Restaurant Latin, som er hotellets store restaurant.

Bedømmelse: 4/5*

Besøg stedet: http://www.millinghotels.dk/

 

 

Best Western Hotel Kolding City

Nyd et frikvarter fra hverdagens stress og jag med et Wellness ophold Kolding på Best Western Hotel Kolding City. Selve hotellet er et lille og hyggeligt hotel, som ligger placeret tæt på både natur og by. Kolding er en by for yngre, såvel som ældre, eftersom det både har et spændende natteliv samt mange daglige aktiviteter og seværdigheder. Her kan blandt andet nævnes legeparken som er et paradis for børn med masser af underholdning. Legeparken er placeret få kilometer fra Best Western Hotel Kolding City. Med et Wellness ophold Kolding på Best Western Hotel Kolding City får i tilbudt en engangsbillet til Dronning Dorotheas Badestue, som er det sted hvor wellness behandlingerne foregår, kun placeret ca. 5 minutters gang fra hotellet.
Dronning Dorotheas Badestue er et meget luksuriøst og stilfuldt Wellness center, og har nogle af Danmarks lækreste wellness faciliteter. Selve stedet er inspireret af middelalderen og har en unik atmosfære med hygge og varme, som indbyder til ro og fordybelse. Best Western Hotel Kolding City kan tilbyde dig et wellness ophold du sent vil glemme.

Bedømmelse:3/5*

Besøg stedet: http://www.hotelkoldingcity.dk/

 

 

Hotel Scandic - Luksuriøst wellness ophold 

Hotel Scandic, er til dem der ønsker et lidt dyrere og lidt mere luksuriøst og ikke mindst en lidt mere fuldendt oplevelse. Med et Wellness ophold Kolding på Hotel Scandic vil der være fokus på en fuldendt oplevelse, og du kan nemt forvente betjening i verdensklasse. Hotellets personale tager imod enhver gæst med åbne arme, de følger dig med glæde op til en af deres superior plus værelser hvor kølig mineralvand, frugt og chokolade vil stå klar. Med i prisen får du en engangsbillet til Dronning Dorotheas Badestue, som har nogen af Danmarks bedste wellness faciliteter. Dronning Dorotheas Badestue tilbyder blandt andet dampbad, sauna, sauna med lysterapi, koldvandsbassin, saltbassin, duftbassin, relaxbassin, udendørs spabad samt mange forskellige varianter af behandlinger. Efter et Wellness ophold Kolding på Hotel Scandic, vil du med garanti have fået fornyet din energi.

Bedømmelse:5/5*

Besøg stedet: www.scandichotels.dk

 

 

Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@wellness-wellnessophold.dk • Om os Site map